baarmoeder

  • Ritademessemaeker5@msn.com

    Hallo allemaal, ik ben over een 3 tal weken, naar de genaycoloog gegaan voor een nieuw spiraaltje. Ze moest eerst een paar staaltje nemen. Een week later belde ze me op, om te zeggen dat er kwaadaardige cellen gevonden waren. Ben toen bij de Professor moeten komen en deze heeft bij mij een onderzoek gedaan met een soort grote microscoop, alsook moest hij hiervoor mijn baarmoeder kleuren. Na het onderzoek vertelde hij mij, dat ze een stuk van mijn baarmoeder moesten weghalen en dat ze dan ook tegelijkertijd in mijn baarmoeder gaan zien of er daar nog kwaadaardige cellen inzitten. Ben dan dadelijk van hem naar een anesthesist moeten gaan en nu ben ik aan het wachten tot ze me bellen of schrijven, wanneer de operatie doorgaat.

    Heb eerlijk gezegd die dag niets meer gevraagd aan de professor van het verschieten, waardoor ik nu wel nog met verschillende vragen zit zoals : Heb je veel pijn na de operatie? Kan het terugkomen? Als ze iets in mijn baarmoeder vinden, verwijderen ze dit dan dadelijk of moeten ze wachten tot ze met mij gesproken hebben?

    Is er iemand die dat deze antwoorden voor mij kan beantwoorden?

    In ieder geval al heel vriendelijk bedankt.

  • Andre

    Tror du att din penis aldrig kommer upp igen? Då är du djupt felaktig! Jag råder dig att uppmärksamma den här webbplatsen https://svensktapotek.net/kopa-cialis-for-kvinnor/  eftersom det är här som jag alltid lyckas lösa dessa typer av frågor