baarmoederhalskanker

  • Marie

    Hoi dames,

    Misschien heeft iemand van jullie iets soortgelijks meegemaakt en kunnen jullie me iets meer vertellen.

    vorig jaar oktober heb ik een conisatie gehad omdat er cellen waren gevonden in wat weefsel dat in het ziekenhuis was afgenomen. Ik had al een tijdje contactbloedingen en maakte me dus niet helemaal onterecht zorgen.

    Het uitstrijkje dat ik in maart heb gemaakt was echter weer goed dus ik was opgelucht.

    Maar sinds die conisatie is het eigenlijk mis. De menstruaties zijn heel onvoorspelbaar en onregelmatig geweest. Nu ben ik al 25 dagen achtereen ongesteld. De ene dag erger dan de andere, maar helemaal weg is het niet meer geweest. Is er iemand die dit herkent. De ene keer is het roze waterig en dan weer bruinig.

    Is er iemand die dit herkent of is de enige optie om toch maar weer naar die gyneacoloog te gaan. In februari hoef ik pas terug voor een nieuw uitstrijke.

    Groetjes Marie

  • Jeannette

    Hoi Marie,

    Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt, ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik denk toch dat het een goed idee is dit met je gynaecoloog te bespreken!

    Deze kan dan bepalen wat er verder gedaan moet worden.

    Sterkte

    Jeannette

  • Zissle

    Hallo Marie

    Ik ben wel wat laat met reageren ,maar ik zag jouw prikkertje nu pas staan ,ik heb namelijk ook deze klachten ,en loop er al 2 jaar mee .

    Onderzoeken gehad echo's gehad ,uitstrijkjes en zelfs weefsel punctie.

    Alles is prima in orde alleen mijn baarmoeder houd mij voor de gek ,zij maakt teveel baarmoederslijmvlies aan ,krijg dan cyste vorming .

    Soms gaat het 2 maanden goed en dan heb ik weer een menstruatie van 3 a 4 weken ,mijn gyniacoloog heeft mij provera voorgeschreven ,( dit is een chemische curitage) deze tabletjes moet ik dan 10 dagen innemen ,dan krijg ik een heftige bloeding voor een paar dagen ,maar dan is het wel weer goed voor een paar maanden .

    In deze periode dat ik zolang bloedverlies heb ,krijg ik ook extra ijzer tabletten voorgeschreven ,omdat ik dan door het vele bloedverlies bloedarmoede heb.

    Ik hoop dat je hier wat aan hebt ….maar ik zou dan toch zeker met je huisarts of gyniacoloog overleggen om iets te doen aan deze vervelende situatie.

    groetjes Zissle

  • Sabrina

    Hallo,

    Ook ik ben een beetje laat maar goed.

    Ik ben 2 jaar geleden geopereerd en heb precies hetzelfde als jij.

    vorig jaar oktober gestopt met de pil en tot februari helemaal geen menstruatie gehad.

    Dan heb ik het ineens weken achter elkaar met tussenpozen van een dag of 2 a 3 soms maar 1.

    En dan ineens is het weer weg voor een aantal weken.

    Ook ik heb allerlei onderzoeken gehad maar bij mij is alles in orde met de baarmoeder geen rare dingen ofzo dus tja leer er mee leven zeggen ze dan :(

    Succes.

    Groet sabrina

  • LW

    Hallo Marie,

    Zonder je bang te willen maken zou ik maar direct naar de dokter gaan. Iemand in mijn directe omgeving had dezelfde klachten als jij, en 6 maanden na het blijkbaar goede uitstrijkje heeft ze nu fase 3 kanker aan de baarmoederhals. Niet meer te opereren.

    Loop liever de deur plat en vraag om een tweede test, dan af te wachten….

    Succes,

    LW

  • Marie

    Dankjewel LW voor je reactie.

    Inmiddels heb ik een afspraak gemaakt. Maandag ga ik weer naar de gynaecoloog.Wat erg voor die vriendin van je.

    Eigenlijk ben ik pas goed doordrongen toen bleek dat mijn collega baarmoederhalskanker had terwijl ze wel elke 5 jaar voor controle ging en er nooit een afwijking is geweest. Gelukkig kan zij (volgens de doktoren) wel geholpen worden door een operatie. Ik wordt zo bang van die berichten dat ik nu direct actie heb ondernomen.

    Dus beter verstandig zijn.

    Groetjes Marie

  • Andre

    Venn, hvis din penis ikke stige på noen som helst måte, jeg anbefaler deg å prøve å betale oppmerksomhet til dette nettstedet https://andrikofarmakeio.com/female-viagra/, siden det er her jeg alltid klarer å løse problemer med kjønnsorganene, prøv det og du, jeg er sikker på at du vil lykkes