Hi allemaal,

In Juli 2013 kreeg ik de diagnose Pap 2 waar ik toch wel ongerust van werd, gelukkig had ik heel veel op het Internet naar onderwerpen & onderzoeken over kanker gezocht omdat mijn vriend in 2011 aan kanker is overleden. Ik had een onderzoek gevonden dat endorfine kanker zou remmen en on-line seminairs gezien dat lange telomeren DNA beschermen tegen schade. (Nobelprijs Geneeskunde 2009) en; ik geef al jaren professioneel massage waaronder een korte 3 minuten massage maar mijn vriend had niets met massage en van bovenstaande onderzoeken wist ik toen niets.

Pap 2 is kennelijk doorgebroken doordat ik geen massage kreeg (10 weken niet), maar ik was al een jaar aan het testen waardoor ik wist dat het veel kan doen dus ik belde een vriend, kreeg 7 weken iedere dag Anti Stress in 3 minuten massage enbelde mijn huisarts of ik er een nieuw uitstrijkje kon krijgen waar ik voor heb moeten praten als brugman want dat was niet volgens “protocol” en de assistente vertelde voor 99% zeker te zijn dat er niets verandert zou zijn.

Gelukkig was de uitslag na 7 weken Pap 1, of het door de massage komt? Ik denk van wel daarom heb ik de laboratoriumonderzoeken op mijn website gezet & geef ik workshops zodat andere mensen het ook kunnen leren en aan elkaar geven kunnen.

Dit is de pagina waar je de laboratoriumonderzoeken kan lezen: http://www.mardanmassages.nl/page.asp?langue=NL&docid=173631

Ik hoop dat jullie hier veel aan hebben,

Jolanda.